آموزش و طرز تهیه کیک انار ویژه شب یلدا ۹۵

در آستانه شب یلدا سال ۹۵ در بخش آموزش آشپزی از سایت دلنا طرز تهیه کیک انار و شیرینی های شب یلدا را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

امشب ، یعنی شب یلدا بلندترین شب سال فرا خواهد رسید اگر میخواهید در این شب یک آشپزی متفاوت ارائه دهید حتماً این دستور را به دقت بخوانید.

کیک و شیرینی شب یلدا,شیرینی ویژه شب یلدا,کیک انار شب یلدا,شیرینی های شب یلدا,تزیین شیرینی شب یلدا,تهیه شیرینی شب یلدا,پخت شیرینی شب یلدا,شیرینی های مخصوص شب یلدا,کیک انار

کیک انار و شیرینی مخصوص شب یلدا

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

 تخم مرغ  ۶ عدد
 آرد  ۱۵۰ گرم
 شکر  ۱۵۰ گرم
 وانیل  نصف ق چ
 بکینگ پودر یک ق چ

مواد لازم برای خامه فرم گرفته :

 خامه شانتی  یک لیوان
 اسانس توت فرنگی  چند قطره
 رنگ صورتی ژله ای  دو قطره

مواد لازم برای شهد :

 شکر  یک پیمانه
 آب  نصف پیمانه
 پوست پرتقال  دو تکه

برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ

روش تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :

ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند  .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم .

کیک و شیرینی شب یلدا,شیرینی ویژه شب یلدا,کیک انار شب یلدا,شیرینی های شب یلدا,تزیین شیرینی شب یلدا,تهیه شیرینی شب یلدا,پخت شیرینی شب یلدا,شیرینی های مخصوص شب یلدا,کیک انار

یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .

کیک و شیرینی شب یلدا,شیرینی ویژه شب یلدا,کیک انار شب یلدا,شیرینی های شب یلدا,تزیین شیرینی شب یلدا,تهیه شیرینی شب یلدا,پخت شیرینی شب یلدا,شیرینی های مخصوص شب یلدا,کیک انار

خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .

کیک و شیرینی شب یلدا,شیرینی ویژه شب یلدا,کیک انار شب یلدا,شیرینی های شب یلدا,تزیین شیرینی شب یلدا,تهیه شیرینی شب یلدا,پخت شیرینی شب یلدا,شیرینی های مخصوص شب یلدا,کیک انار

سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .

کیک و شیرینی شب یلدا,شیرینی ویژه شب یلدا,کیک انار شب یلدا,شیرینی های شب یلدا,تزیین شیرینی شب یلدا,تهیه شیرینی شب یلدا,پخت شیرینی شب یلدا,شیرینی های مخصوص شب یلدا,کیک انار

کیک انار و شیرینی مخصوص شب یلدا

تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .

امیدواریم با تهیه این کیک خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در شب یلدا و در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme