آموزش کامل پخت آش گوجه سبز + دستور پخت 20 ژوئن 2016
آش یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار ماه رمضان است. این بار با گوجه سبز یک آش خوشمزه و ملس برای افطارتان درست کنید. این آش برای اجابت مزاج روزه داران بسیار مفید است.
آش گوجه سبز
مواد لازم برای آ ش گوجه سبز
لپه : ۲۵۰ گرم
گوجه سبز : نیم کیلو
لوبیا قرمز : ۱۰۰ گرم
جو پرک : ۲۵۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده : ۲ عدد بزرگ
سبزی آش : ۲۵۰ گرم
آب گوشت یا مرغ : ۲ لیوان
برنج نیم دانه پخته شده : ۱ لیوان
نعنا داغ و سیر داغ : به مقدار لازم
نمک و ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه آش گوجه سبز
آموزش آشپزی : لوبیا و لپه را یک روز قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس بگذارید تا بپزد.
گوجه سبزها را با کمی آب بگذارید تا کامل بپزد. بعد از اینکه کامل پخته شد، هسته و پوست های گوجه سبز را جدا و آن را کاملا صاف کنید.
پیاز داغ نگینی را درون روغن تفت دهید.
نمک و ادویه را به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
سبزی آ ش، جو پرک خیس شده،برنج نیم دانه پخته شده و لوبیا و لپه پخته شده را اضافه کرده و مقدار بسیار کمی تفت دهید.
گوجه سبزهای پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در انتها ۲ لیوان آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید.
درب قابلمه را نیم باز بگذارید تا آ ش کاملا جا بیفتد.
به دلیل وجود گوجه سبز این آ ش ترش مزه است.
نکته : این آ ش به دلیل وجود گوجه سبز برای روزه داران در وعده افطار بسیار مناسب است زیرا سبب اجابت مزاج می شود.
برچسب ها : آش گوجه سبز , آموزش پخت آش , پخت آش افطاری , طرز تهیه آش گوجه سبز , نحوه پخت آش گوجه
- آموزش آشپزی
- 2,868 views
- بدون نظر
به نکات زیر توجه کنید