خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

در طرز تهیه آش رشته به سبک جدید شما کاربران عزیز سایت دلنا می توانید با روش پخت آش رشته در این مقاله آشپزی آشنا خواهید شد و …

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

آش رشته جز شناخته شده ترین و خوش طعم ترین آش های ایرانیه. فکر نکنم کسی باشه که با آش رشته و دور همی های خونوادگی خاطره نداشته باشه. پس بهتره تا هنوز هوا سرده و آش هم خیلی میچسبه، آش رشته رو بپزیم و کل خونواده رو دور هم جمع کنیم تا کنار هم از خوردنش لذت ببریم. در این مطلب طرز تهیه آش رشته اصیل ایرانی و نکات مربوط به پخت بهتر اون رو گذاشتم، امیدوارم براتون مفید باشه.

مواد لازم برای تهیه آش رشته

  • ۱/۲ لیوان لوبیا چیتی
  • ۱/۲ لیوان لوبیا سفید
  • ۱/۲ لیوان نخود
  • ۱/۲ لیوان عدس
  • ۵۰۰ گرم سبزی آش خورد شده (تره، جعفری، گشنیز)
  • ۵۰۰ گرم اسفناج درشت خورد شده
  • ۳۰۰ گرم رشته آشی
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه آش رشته

مراحل تهیه آش رشته

ابتدا لوبیا چیتی، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیسشون کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.

پختن حبوبات

برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.

اضافه کردن پیاز داغ و سیر داغ

بعد از حدود ۱ الی ۲ ساعت که حبوبات پختن، سبزی آش، اسفناج و عدس رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی و عدس هم بپزن.

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

X

اضافه کردن سبزی و عدس

بعد از حدود ۱ ساعت سبزی و عدس هم پختن حالا رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبن و اجازه میدیم تا رشته ها بپزن و حجیم بشن.

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

اضافه کردن رشته آشی

به آش مابقی سیر داغ و نعنا داغ رو هم اضافه میکنیم تا آش خوشمزه تری داشته باشیم. ( فقط مقداری از سیر و پیاز داغ رو برای تزیین نگه میداریم)

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

اضافه کردن سیر داغ و پیاز داغ

تا رشته ها بپزن کشک رو با کمتر از ۱ لیوان آب برای مدت ۲۰ دقیقه میجوشونیم.

آماده کردن کشک و نعنا داغ

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

جوشاندن کشک

نعنا داغ رو هم درست میکنیم به این صورت که روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و همین که داغ شد نعنا خشک رو داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه از رو حرارت برش میداریم وگرنه نعنا سیاه شده و تلخ میشه و عطرش رو هم از دست میده.

طرز تهیه آش رشته به سبک جدید

تهیه نعنا داغ

بعد از تقریبا ۴۵ دقیقه رشته ها نرم و حجیم شدن و آب آش رو به خودشون گرفتن و آش هم جا افتاده.

جا افتادن آش

حالا آش ما آماده اس میتونیم کشک رو بهش اضافه کنیم و برای حدود ۵ دقیقه بهشون حرارت بدیم یا اینکه کشک رو جداگانه سرو کنیم تا هر کس بر طبق سلیقه اش از کشک استفاده کنه. در نهایت روی آش رو با نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ، کشک و کمی زعفرون دم کرده تزیین کرده و آش رو سرو میکنیم.

نکاتی درباره آش رشته خوشمزه

  • حتما آب حبوبات خیس کرده رو دو الی سه بار تعویض کنین تا نفخشون بره.
  • میتونین اسفناج رو با مابقی سبزی ها ریزخورد کنین، اما در صورتی که اسفناج درشت تر خورد شده باشه آش خوش قیافه تر و خوش طعم تر میشه چون مزه اسفناج ها کاملا در دهان احساس میشه.
  • قابلمه آش حتما باید بزرگتر از مقدار آش باشه تا به راحتی جا برای هم زدن آش مخصوصا وقتی رشته هارو میریزیم داشته باشیم تا رشته ها خمیر نشن.
  • وقتی که رشته هارو اضافه میکنین آب آش نباید کم باشه چون رشته ها مقدار زیادی از آب آش رو به خودشون جذب میکنن و در صورت کم بودن آب، آشتون خمیر میشه.
  • بعد از اضافه کردن رشته گاهی آش رو هم بزنید تا ته نگیره.
  • هر چقدر پیاز داغ آش بیشتر باشه آش خوشمزه تری خواهیم داشت.
  • برای اضافه کردن نمک خیلی باید دقت کنین چون هم کشک و هم رشته نمکی هستن و ممکنه آشتون شور بشه.
  • مقدار روغنی که پیاز رو باهاش سرخ میکنیم نباید کم باشه چون این روغن به شفاف شدن آش و بهتر جا افتادنش کمک میکنه.

آش رشته

آش رشته براي ۲۰ نفر, آش رشته, اش رشته ایرانی, اش رشته photo galleries, آش رشته خانم گلاور, اش رشته با سبزي خشك, اش رشته تصویری, آش رشته نذری, آش رشته به انگلیسی, اش رشته اردبیل,

loading...


Copyright Delna.ir© 2017 - All rights Reserved