آموزش پخت بورک غذای محبوب ترکیه ای

آموزش آشپزی : بورک با خمير یوفکا تهیه میشود و در مواد ميانی آن ميتوانید از هر نوع مایه دلخواه استفاده کنید. معمولا براي صبحانه و میان وعده داخل اين خمير را با پنير و جعفري و زيتون و … پر ميكنند.

طرز تهیه بورک, طرز تهیه بورک ترکیه, آموزش پخت بورک, آموزش درست کردن غذای ترکیه ای, مواد لازم برای پخت بورک, نحوه درست کردن بورک

ظريف ترين شكل اين پیش غذا ( سیگارا بورک ) مقبولتر است.

تهیه خمیر این لقمه ها قسمت مهم و اصلی این دستور غذایی است. داخل آنها را به سلیقه خودتان پر کرده و در فر قرار دهید .
مواد لازم برای تهیه خمیر یوفکا :

آرد : ۱ کیلو
تخم مرغ کامل : ۱ عدد
شیر : ۱ لیوان
روغن مایع : یک لیوان
مایه خمیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم : ۱/۴ لیوان
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : ۱/۴ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای رویه بورک :

زرده تخم مرغ : ۲ عدد
کنجد ، سیاه دانه ، گردو خرد شده ، پودر کاکائو ، پودر قند و …
مواد لازم برای داخل بورک :

سیب و دارچین و شکر
پنیر خامه ای و گردو
خرما و گردو
سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا
مایه ماکارونی
و یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان
طرز تهیه بورک:

ابتدا مایه خمیر را داخل ۱/۴ لیوان آب ولرم بریزید و در ظرف را بسته، به مدت ۱۵ دقیقه در جایی بی حرکت قرار دهید تا مایه خمیر عمل کند.
آرد ، شیر ، روغن ، تخم مرغ کامل ، شکر ، نمک و مایه خمیر را کاملا مخلوط کرده و حدود ۲۰ دقیقه ورز دهید . اگر خمیر به دست میچسبد به تناوب آرد و روغن را کم کم به خمیر اضافه کنید.
روی خمیر را سلفون کشیده و به مدت ۲ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خمیر عمل آمده و حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود.
روی میز کار را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه کاملا باز کنید تا قطر آن کم شود. این کار را با حوصله انجام دهید و زیر و روی خمیر را کامل با آرد پوشش دهید تا خمیر نچسبد.
اکنون داخل خمیر را با مواد دلخواه پر کنید و خمیر را همراه با مواد داخلش لول کنید ( مثل یک ساندویچ بزرگ ) .
دو عدد زرده تخم مرغ را با چنگال زده و به کمک قلم مو روی لول را کاملا به زرده آغشته کنید. سپس می توانید روی تخم مرغ ها با توجه به مواد میانی از کنجد ، سیاه دانه ، گردو خرد شده و …. استفاده کنید.
لول را به قطعات دلخواه برش بزنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آنها کاملا طلایی شود. اگر طلایی نشد می توانید ۲ تا ۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
آموزش تصویری رول کردن بورک:

طرز تهیه بورک, طرز تهیه بورک ترکیه, آموزش پخت بورک, آموزش درست کردن غذای ترکیه ای, مواد لازم برای پخت بورک, نحوه درست کردن بورک

طرز تهیه بورک, طرز تهیه بورک ترکیه, آموزش پخت بورک, آموزش درست کردن غذای ترکیه ای, مواد لازم برای پخت بورک, نحوه درست کردن بورک

طرز تهیه بورک, طرز تهیه بورک ترکیه, آموزش پخت بورک, آموزش درست کردن غذای ترکیه ای, مواد لازم برای پخت بورک, نحوه درست کردن بورک

طرز تهیه بورک, طرز تهیه بورک ترکیه, آموزش پخت بورک, آموزش درست کردن غذای ترکیه ای, مواد لازم برای پخت بورک, نحوه درست کردن بورک

طرز تهیه بورک, طرز تهیه بورک ترکیه, آموزش پخت بورک, آموزش درست کردن غذای ترکیه ای, مواد لازم برای پخت بورک, نحوه درست کردن بورک

 

نکات مهم :

۱- در مورد خمیر دقت کنید که خوب ورز داده شود تا هوای داخل آن کاملا خارج شود .
۲- این خمیر را میتوانید به مدت ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید که این کار حتی در بهبود کیفیت خمیر نیز موثر است .
۳- برای لقمه های شیرین که به عنوان دسر و عصرانه کار برد دارند میتوانید شکر خمیر را اضافه کنید .
۴- خمیر یوفکا را به صورت آماده نیز میتوانید تهیه کنید.
۵- شما انواع مواد را میتوانید در این خمیر استفاده کنید به طور مثال :
*پنیر خامه ای با کمی پنیر لیقوان و گردو خرد شده
*خرمای له شده به همراه گردو خرد شده
*سیب را پوست کنده نگینی درشت خرد کنید به همراه کمی دارچین و کره و شکر حرارت داده تا سیب ها نرم شوند . پس از سرد شدن از این مواد داخل لقمه ها استفاده کنید.
*انواع سبزیجات با کمی پنیر پیتزا
*مواد انواع پیتزا
*مایه ماکارونی
و هر چیز دیگری که شما میتوانید به سلیقه خودتان داخل این لقمه ها قرار دهید.



Download Free

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme