آموزش کامل پخت کیک انار برای شب یلدا

آموزش کامل پخت کیک انار برای شب یلدا

کیک انار, شب یلدا, کیک انار شب یلدا, طرز پخت کیک انار, آموزش درست کردن کیک انار شب چله

کیک انار برای شب یلدا

برای شب یلدای امسال خودتان دست به کار شوید و چیز کیک انار درست کنید .

دستور تهیه چیز کیک انار :

کیک اسفنجی به اندازه قالب یا بیسکوییت ساده پودر شده : ۲۰۰ گرم

کره نرم شده : ۱۰۰گرم

خامه : ۳۰۰ گرم

شیر :۱۵۰میلی لیتر

پنیر خامه :۲۰۰ گرم

پودر قند :۱۵۰ گرم

پودر ژلاتین :۲ ق س

وانیل : مقداری

ژله میوه مورد نظر (انار) :۲بسته

میوه دلخواه(انار دون شده)

آب :۱/۳پ

کیک انار, شب یلدا, کیک انار شب یلدا, طرز پخت کیک انار, آموزش درست کردن کیک انار شب چله

کیک انار برای شب یلدا

طرزتهیه :

اگر از کیک اسفنجی استفاده می کنید به اندازه ته قالب برش دهید و در کف قالب قرار دهید. یا بیسکویت پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید و ته قالب پرس کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه از یخچال خارج کنید.

بعد مواد میانی را آماده کنید یعنی پنیر خامه و شکر و شیر را با هم زن با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس پودر ژلاتین را در ۱/۳آب سرد آب کنید. سپس وقتی از حرارت افتاد به خامه و شیر و پنیر اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کنید و روی کیک یا بیسکویت ریخته و در یخچال قرار دهید بمدت یک ساعت تا ببندد.

سپس برای مواد رویه و در ژله را مطابق با دستور روی بسته حل کرده و روی مواد میانی بریزید و بمدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برای تزیین می توانید قبل از ریختن ژله روی مواد میانی میوه را روی آن قرار دهید.

کمی از ژله روی میوه بریزید ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید و سپس بقیه ژله را روی آن بریزید و در یخچال برش دهید ونوش جان کنید.



Download Free

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme