آموزش درست کردن انواع بستنی های خوشمزه در خانه 10 آگوست 2016
آموزش درست کردن انواع بستنی های خوشمزه در خانه
حتما شما هم علاقه زیادی به بستنی دارید برای همین آموزش و طرز تهیه انواع بستنی ها را برای شما عزیزان قرار دادم تا بتوانید خودتان در خانه بستنی های خوش مزه ای را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
امروز در بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه بسنتی وانیل با خامه و شكلاتی و رژیمی و سنتی و توت فرنگی قرار داده شده است.
طرز تهیه بستنی وانیل با خامه
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر(۴ لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ ۸ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه ۲۰۰ گرم(۱ لیوان معمولی)
شکر ۲۰۰ گرم
شربت آلبالو و کارامل به مقدار کم برای تزئین
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت ۴ تا ۵ ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.می توانیم ۵۰ گرم از خامه را با ۲ قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.
طرز تهیه بستنی شكلاتی
مواد لازم:
شکلات خرد شده ۱۱۵ گرم
شیر ۱۵۰ میلی لیتر
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
کشمش ۵۰ گرم
بسکویت خرد شده ۳۰ گرم
گردوی خرد شده ۳۰ گرم
طرز تهیه:
شكلات را با شیر در ظرف كوچكی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و شكلات در شیر ذوب شود. این مخلوط را كنار بگذارید تا سرد شود.
خامه را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. مراقب باشید خامه را بیش از اندازه هم نزنید تا به كره تبدیل نشود. سپس مخلوط شكلات و شیر را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید.
مایه بستنی را در یك ظرف یا قالب مناسب كه بتوانید در فریزر قرار دهید بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید تا زمانی كه كریستال های یخ در لبه های ظرف دیده شوند. بستنی را از فریزر خارج كنید و خوب هم بزنید سپس بیسكویت، كشمش و گردو را در آن ریخته مخلوط كنید تا در تمام بستنی پراكنده شوند. بستنی را دوباره در فریزر قرار دهید تا كاملا بسته شود. آن را با سس شكلات و بیسكویت سرو كنید.
طرز تهیه بستنی رژیمی
مواد لازم :
ماست کم چرب یا بدون چربی – یک و نیم پیمانه
توت فرنگی یا شاتوت یخ زده (می توانید از مخلوط هر دو استفاده کنید) – یک و نیم پیمانه
لیوان کوچک یکبار مصرف – ۶ عدد
کاغذ آلومینیوم – یک تکه
چوب بستنی (می توانید از قاشق چایخوری استفاده کنید) – ۶ عدد
طرز تهیه :
موز را حلقه حلقه کنید و همراه با ماست و توت های یخ زده داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکنواخت شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.
مایع به دست آمده را به طور مساوی در لیوان های کاغذی بریزید.
لیوان ها را با کا غذ آلومینیوم بپوشانید و وسط آن را سوراخ کرده و چوب های بستنی (یا قاشق چای خوری) را به داخل آن فرو کنید.
لیوان ها را داخل فریزر قرار داده و ۳ الی ۴ ساعت منتظر بمانید تا بستنی ها آماده شوند.
لیوان های کاغذی را به آرامی پاره کنید و بستنی ها را سرو نمایید.
طرز تهیه بستنی سنتی
مواد اولیه:
شير يك ليتر
شكر ۲۵۰ گرم
ثعلب يك قاشق غذاخوري
گلاب نصف پيمانه
زعفران يك قاشق چايخوري
خامه يخزده ۱۰۰ گرم
پودر پسته براي تزئين به ميزان لازم
طرز تهيه:
شير را ميجوشانيم. حرارت را ملايم كرده، زعفران حل شده و گلاب را به شير اضافه ميكنيم شكر و ثعلب را جداگانه با هم مخلوط كرده و بعد به شير اضافه ميكنيم تا جايي كه شكر كاملا حل شود. شعله را خاموش كرده تا مواد خنك شود. بعد ظرف بستني را روي ظرفي كه پر از يخ است ميگذاريم و با همزن برقي ميزنيم تا كشدار شود. آنگاه به مدت يك ساعت در فريزر قرار داده و بعد دوباره با همزن ميزنيم. تا سه بار اين كار را تكرار ميكنيم بعد پودرپسته و خامه يخزده را تكهتكه كرده به بستني ميافزائيم.
طرز تهیه بستنی توت فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی
شکر:۱ پیمانه+۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
خامه غلیظ: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
توت فرنگی ها رو به چهار قسمت تقسیم کنید و شکر و آب لیمو رو به اون اضافه کنید.با هر وسیله ای که دوست دارید مثل مخلوط کن یا چنگال اونها رو له کنید.بذارید ۱۵ دقیقه بمونه .حالا نصف این مخلوط رو در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید.این مخلوط رو به مواد توی ظرفتون برگردونید و حالا خامه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. به مدت ۳ ساعت اونو توی یخچال بذارید و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید و خوب بزنید تا نرم و چسبنده بشه.تقریباً ۴۰ دقیقه طول می کشه.حالا در فریزر بذارید تا سفت بشه.
طرز تهیه چیپسهای توت فرنگی:
این روش بیشتر یه تکنیکه تا دستور پخت.می تونید با هر میوه ای این کار رو انجام بدید.توت فرنگی ها رو خیلی نازک برش بزنید.فر رو از قبل روی کمترین دما بذارید گرم بشه.برش های نازک توت فرنگی رو روی شکر شیرینی پزی مثل شکل بچینید و به مدت ۳ ساعت در فر بذارید. بعد می بینید که آب توتها در اومده، باید توتها حالت چیپس مانند و ترد داشته باشن اگه لازه بازم اونا رو توی فر بذارید. از اون برای تزئین بستنی استفاده کنید.
برچسب ها : آموزش درست کردن بستنی بدون بستنی ساز , آموزش درست کردن بستنی در خانه , بستنی وانیل , طرز تهیه بستنی توت فرنگی , طرز تهیه بستنی سنتی خانگی
- آموزش آشپزی
- 2,784 views
- بدون نظر
به نکات زیر توجه کنید