خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه سالاد الویه کالباس + ویدیو | سالاد الویه کالباس برای ۱۰ نفر

طرز تهیه سالاد الویه کالباس + ویدیو | سالاد الویه کالباس برای ۱۰ نفر

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس همراه با آموزش ویدیویی

– سالاد الویه یک غذای بسیار ساده و البته بسیار خوشمزه است که در سریعترین زمان ممکن آماده می شود این غذای خانگی برای زمانی مناسب است که شما فرصت کافی برای پخت غذا ندارید و یا تمایل به مصرف غذای سبک به عنوان شام دارید. سالاد الویه کالباس گزینه بسیار مناسبی می باشد و علاوه بر این که بسیار مقوی و پرکالری است از چاقی و اضافه وزن نیز جلوگیری می کنند و به عنوان یک وعده غذایی کامل نیز قابل مصرف است.

در ویدیویی که برای شما آماده شده است طرز تهیه سالاد الویه کالباس یا به عبارتی سالاد الویه روسیه به صورت ویدیویی آموزش داده شده است. علاوه بر آن شما می توانید آموزش کامل طرز تهیه سالاد الویه با کالباس را در این نوشته از مجله آشپزی دلنا مطالعه بفرمایید.

 

 

سالاد الویه ای که در این ویدیو تهیه شده است وعده غذایی یک نفر را تامین میکند و حدود ۴۰۰ کیلوکالری انرژی دارد و اگر با نان خورده شود باید کالری نان را نیز به آن اضافه نمود. بنابراین برای تهیه سالاد الویه ۱۰ نفر باید مقدار مواد اولیه را ده برابر نمود. در این ویدیو از کاهو، سس گوجه فرنگی و زیتون برای تزیین سالاد الویه استفاده شده است که کاملا مشخص است. همچنین شما می توانید با استفاده از کلم بروکلی نیز سالاد الویه خودتان را تزیین کنید. طرز تهیه سالاد الویه کالباس

 

مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد الویه کالباس

 

سیب زمینی ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سینه مرغ به مقدار لازم
 پیاز ۱ عدد
خیار شور برای هر نفر یک عدد
هویج برای هر نفر دو عدد
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
سس مایونز به اندازه لازم
آب مرغ به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد الویه کالباس

برای سالاد الویه باید تمام موادون پخته باشه. پس ابتدا مرغ رو به همراه پیاز و نمک و آب کم میگذاریم که بپزه، به طوری که وقتی پخت مقدار آب باقی مانده کم باشه، که اون رو هم در سس استفاده میکنیم. اینطوری مرغ مزه بهتری داره. بعد از پختن کاملا ریز، ریشش میکنیم. نخود فرنگی رو با مقداری نمک و آب میپزیم و آبش رو جدا میکنیم.

سپس سیب زمینی و تخم مرغ رو هم کاملا میپزیم و به شکل پوره در میاریم. بهتره این کار با رنده یا پوره کن سیب زمینی انجام بگیره که گلوله های سیب زمینی باقی نمونه. هویج رو هم میپزیم و رنده ریز میکنیم. خیار شور ها رو هم نگینی و ریز خرد میکنیم. حالا موادی رو که آماده کردیم باهم مخلوط میکنیم. سس سالاد الویه در پیاله ای سس مایونز رو با آب مرغ مخلوط میکنیم. مقدار خیلی کم میتونید آبلیمو هم اضافه کنید.

اگر مایل باشید می توانید به نسبت نصف مقدار سس، بهش ماست اضافه کنید. آب مرغ هم بیشتر از ۱/۳ سس نباشه چون رقیق میشه. یعنی مثلا اگه یک پیمانه سس استفاده میکنید، نصف پیمانه ماست و ۱/۳ پیمانه آب مرغ استفاده کنید. چون آب مرغ خودش نمک داشته و همچنین خیار شور هم توی سالادمون هست، پیشنهاد میکنم یا نمک اضافه نکنید یا خیلی با احتیاط این کار رو انجام بدید. حالا سس رو به مواد اضافه میکنیم و همه رو باهم مخلوط میکنیم.

 

طرز تهیه سالاد الویه کالباس

طرز تهیه سالاد الویه کالباس

 

نکات مورد توجه در تهیه سالاد الویه کالباس

نکته‌هایی که باید در تهیه سالاد الویه به آن‌ها توجه کرد: در صورت تمایل میتوانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید. همچنین میتوانید ۱ عدد هویج پخته رنده شده را به الویه اضافه نمایید.  بهتر است سس را کم کم به مواد اضافه کنید تا بهتر با مواد ترکیب شود.

۱. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.

۲. برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمه‌ای، ذرت یا کالباس اضافه می‌کنند اما این کار را توصیه نمی‌کنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمی‌کند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.

۳. چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آب‌لیموی تازه است. آب‌لیمو را فقط باید به اندازه‌ای اضافه کرد که بوی تخم‌مرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.

۴. بهتر است خیارشور‌ها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آن‌ها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث می‌شود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.

۵. همراه این غذا فقط نان آن هم نان‌های سنتی مانند نان بربری یا سنگک را به شما توصیه می‌کنم که البته بهتر است سبوس‌دار باشند.

۶. از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور جدا خودداری کنید زیرا این کار باعث می‌شود سالاد الویه آب بیندازد.

۷. برای آنکه ماندگاری این غذا افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت فاسد خواهد شد. اگر چاقید پیشنهاد می‌کنیم از میزان سس مصرفیتان کم و به جای آن سالاد را با ماست مزه‌دار کنید. این غذا را به دلیل اینکه به اندازه کافی کالری دارد، فقط با کمی برگ تازه کاهو و گوجه‌فرنگی خرد شده بخورید نه با نان.

موفق باشید

تاکنون 4 نظر ثبت شده است.

  1. سلام
    ساییتون عالیه

  2. سلام
    برا تزیینش میشه از تکه های گوجه هم استفاده کرد؟


Copyright Delna.ir© 2018- All rights Reserved