خانه » آموزش آشپزی » طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی

طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی

در طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی شما با طرز ساخت یک کیک پاییزی بسیار خوشمزه با نام مافین کدو حلوایی بیشتر آشنا خواهید شد و …

طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی

مناسب ترین کیکی که می توانین برای روزهای سرد پاییزی درست کنید کیک کدو حلوائیه. کدو حلوایی یه میوه زمستونیه اما می تونید توی فصل های دیگه سال هم از کنسروش استفاده کنید. با دستور تهیه مافین کدو حلوایی یه صبحانه خوشمزه و دلچسب پاییزی برای خودتون درست کنید. حتی می تونید شیرینی کیک رو به سلیقه خودتون کمتر کنید.

مواد مورد نیاز:

  •     ۱ و نیم پیمانه آرد
  •     ۱ پیمانه شکر قهوه ای
  •     ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •     ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
  •     ½ قاشق چای خوری نمک دریا
  •     ۱ قاشق چای خوری دارچین
  •     ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
  •     ۱/۸ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     ½ پیمانه شیر کامل
  •     ۱ پیمانه پوره کدو حلوایی
طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی

طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی

مافين كدو حلوايي شب, مافين كدو حلوايي پلو, مافين كدو حلوايي وديابت, مافين كدو حلوايي نقاشي

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ۱۲ کاغذ مافین را در قالب ها قرار دهید. اگر کاغذ مافین ندارید داخل قالب را چرب کنید.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی

طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی

آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز هندی و زنجبیل آسیاب شده را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ، شیر و پوره کدو را مخلوط کنید.مواد خشک را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. و همچنین مواد مرطوب را هم خوب هم بزنید.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی

طرز تهیه کیک پاییزی مافین کدو حلوایی

مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی

هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی

مواد آماده شده را داخل کاپ ها مافین بریزید.۳/۴ کاپ ها را پر کنید. سپس قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی

مافین ها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه سرد شود. اگر مافین ها داغ باشد به قالب می چسبد.

نکته: این کیک را می توانید بدون گلوتن هم درست کنید. به عنوان مثال می توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.

طرز تهیه مافین کدو حلوایی، کیک پاییزی
کیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ایتقسیم می‌شوند. تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است. همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتیکه سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.


Copyright Delna.ir© 2018- All rights Reserved