طرز تهیه شيرينی شکری ويژه نوروز ۹۶ 25 فوریه 2017
طرز تهیه شيرينی شکری ويژه نوروز ۹۶
در این پست از بخش آموزش آشپزی در سایت دلنا طرز تهیه شیرینی شکری ویژه عید نوروز ۹۶ را مشاهده میکنید
برای عید و سال نو این شیرینی های خوش طعم را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری
روغن شیرینی پزی دو سوم پیمانه
کره دو سوم پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۲ قاشق چای خوری
آرد سه و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روش تهیه :
دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.
از خمیر آماده شده، توپهای کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.
شیرینیها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آنها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.
برچسب ها : آموزش درست کردن شیرینی , شیرینی شکری , طرز تهیه شیرینی خانگی , طرز تهیه شیرینی شکری , طرز تهیه شیرینی عید , طرز تهیه شیرینی های عید نوروز
- آموزش آشپزی
- 1,474 views
- بدون نظر
به نکات زیر توجه کنید