خانه » آموزش آشپزی » آموزش پخت کیک به شکل هندوانه برای شب یلدا ۹۵

آموزش پخت کیک به شکل هندوانه برای شب یلدا ۹۵

آموزش پخت کیک به شکل هندوانه برای شب یلدا ۹۵

در پست از بخش آموزش آشپزی سایت دلنا آموزش تزئین کیک هندوانه را برای شما آماده کرده ایم. این آموزش به صورت تصویری و کاملا گویا می باشد و شما میتوانید طبق این آموزش کیکی زیبا و خوشمزه برای شب یلدا امسال برای عزیزان و فرزندان دلبندتان آماده کرده و باعث خوشحالی آنها مخصوصا کودکان خود شوید.

برای این تزیین شما به کیک ساده ، خامه ، باتر کرم ، شکلات تخته ای ، رنگ خوراکی سبز و قرمز نیاز دارید.

ابتدا کیک قرمز را آماده کنید ( ۲ کیک نیاز دارید ، هر کیک را پس از پخت به ۲ قسمت برش بزنید تا ۴ لایه کیک داشته باشید ) ، کیک ها را روی هم قرار دهید و بین لایه های کیک خامه فرم گرفته بریزید.

 

 

مقداری باتر کرم را با کاردک روی سطح کیک بریزید و پخش کنید ، برای بالای کیک مقداری خامه یا باتر کرم را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید و بالای کیک را با آن بپوشانید.

 

 

 

مقداری خامه فرم گرفته را با رنگ خوراکی سبز مخلوط کنید و اطراف کیک را با آن پوشش دهید ( میتوانید به جای خامه از باتر کرم یا خمیر فوندانت سبز هم استفاده کنید ).

 

 

بخش بالا و پایین کیک را با خامه سبز شکوفه ریز بزنید ، مقداری شکلات تخته ای را ذوب کنید . روی بخش قرمز رنگ کیک به صورت قطره ای شکلات بریزید تا به شکل تخم هندوانه شود.

کیک هندوانه

بفرمایید نوش جان…


Copyright Delna.ir© 2016 - All rights Reserved