۷ ماده غذایی را هیچگاه دوبار گرم نکنید 7 جولای 2018
۷ ماده غذایی را هیچگاه دوبار گرم نکنید
چغندر :
حاوی تیترات است که با گرم کردن به نیتریت تبدیل شده و برای بدن بسیار مضر است .
مرغ :
ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن مجدد ، تغییر می کند و منجر به مشکلات گوارشی می شود .
سیب زمینی :
اگر مجددا گرم شود نه تنها ارزش تغذیه ای آن به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند بلکه برای بدن ، سمی است .
بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید .
قارچ :
درست مانند مرغ ، ساختار پروتئینی قارچ نیز با حرارت مجدد تغییر کرده و منجر به مشکلات هضم می شود .
اسفناج :
گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است . اسفناج حاوی درصد بالایی نیترات است که اگر دوبار گرم شود نیترت تبدیل می شود . نیتریت با خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارد .
تخم مرغ :
خطر گرم کردن مجدد تخم مرغ بسیار بالا است زیرا در اثر قرار گرفتن در معرض حرارت مجدد ، سمی میشود .
کرفس :
کرفس هم اگر به نیتریت تبدیل می شود . اگر مجبور هستید که غذای حاوی کرفس را دوباره گرم کنید ، کرفس های آن را خارج کنید تا حرارت دوباره نبیند .
برچسب ها : 7 ماده غذایی را هیچگاه دوبار گرم نکنید , اسفناج , تخم مرغ , چغندر , سیب زمینی , قارچ , کرفس , مرغ
- پزشکی و سلامت
- 1,751 views
- بدون نظر
به نکات زیر توجه کنید